درسال 1348 در یک خانواده ی مأنوس باکتاب به دنیا آمدم. ارزش وجایگاه کتاب را از نسخه های خطی وقدیمی که پدرم مطالعه می کرد فهم کردم. ایشان باتوجه به سن بالایی که داشتند از عاشقان عرصه ی فرهنگ وعرفان بودند.
محل زندگی ما کمتراز متوسط اما متراکم ازکتاب وکتاب خوان بود. ازجمله امتیازات وموقعیت های کودکی من این بودکه افراد خانواده ام همه بزرگتر از من بودند. فضای اتاق بچه ها انگیزه، تلاش وخواندن برای ورود به دانشگاه آن هم در رژیم گذشته بود.
نمیدانم این معرفت را از کجا بدست آورده بودم که همواره کتاب هایی راکه پدرم مطالعه میکرد والا تر وعمیق تر از کتابهای خودمان می دانستم. شاید علتش این بود که گاهی می دیدم در کنج اطاق ودرحال خواندن این کتاب ها اشکی از چشمانش جاری می شد؛ اما کتاب های ما اینگونه نبود.
بزرگتر که شدم همیشه خانواده ام را متعجب می ساختم به این لحاظ که پولی را که برای خرید کفش وپیراهن به من می دادند تبدیل به کتاب می کردم. احساس نیاز برای گریز از خواندن صرف درس ومحتویات اجباریش مرا با کتاب های دیگر بیشتر مانوس کرد.
خلاصه...
با همین شوق از بسیاری از موقعیتها و زمینههای اداری و غیر اداری گذشتم تا در سال 1379 کتابسرای علمی کالج را باهدف جبران نقصان کتاب در استان کردستان بنیان نهادم؛ اما هدف والاتر من خلق و تولید کتاب بود و اینکه بتوانم کتابسرای علمی کالج را به انتشارات علمی کالج تبدیل کنم.
خوشبختانه در سال 1386 موفق به اخذ پروانهی نشر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردیدم. کار چاپ و نشر را شروع کردم در ابتدا دوران بسیار سختی را تجربه نمودم تا بتوانم از استانداردهای جهانی نشر کتاب مطلع گردم؛ تبحر پیدا کنم و خودم را با آن وفق بدهم اما شدنی بود و شد.
اینک پس از حدود 15 سال تلاش شبانهروزی در امر توزیع ، چاپ و نشر کتاب با کوله باری از تجربه و خوشبختانه برگزیده شدن سالیان متمادی بهعنوان ناشر برتر و فعال استان و حتی ناشر نمونهی استانی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و شرکت در چندین نمایشگاه بینالمللی کتاب در خارج از کشور آمادهی خدمتگزاری به همهی فرهیختگان و دوستان اهلقلم هستم. تا بلکه با انتقال دانش تجربیات شما عزیزان نسل امروزی بیاحساس به کتاب را با لذتی که از آن محروم شدهاند؛ آشناسازم.
حاصل اینهمه سال تاکنون حدود هفتاد عنوان کتاب برای کودکان و نوجوانان، بیش از بیستوپنج عنوان کتاب از نوشتههای آموزگاران و معلمان، بیش از سیوپنج عنوان کتاب درزمینهی ادبیات کردی و تاریخی و همچنین هفتادوپنج عنوان کتاب دانشگاهی بوده است. لازم به ذکراست هماینک چیزی حدود شصت عنوان کتاب در زمینههای مختلف در دست آمادهسازی برای چاپ است.
موج بعدی تلاش اجتماعی خود را آشتی همگان خصوصاً نسل نونهال به سمتوسوی آگاهی عمیق و دانش انسانی قرار دادهام تا بیشازپیش ملت سرافرازم را آگاهتر ببینم.
خادم و خدمتگزار تلاش گران عرصهی آگاهی و دانش
کیومرث کرباسی
مدیرمسئول انتشارات علمی کالج